Katinkulta 

Wilson®

 

 


Vuokatti


 
 
Etusivulle
Mini- ja miditennisturnaus Katinkullassa
Kirjoittanut Juha Koskinen   
24.09.2014

Hei pelaajat ja vanhemmat!

 

Tervetuloa lauantaina viettämään hauska tenniksellinen pelitapahtuma Katinkultaan Vuokattiin. Pelikentät löytyvät keilahallin ja osakemyynnin  siivestä, kentät 3-5.
 
Minitennissarja pelataan 10 min aikapeleinä kaikki kaikkia vastaan lohkokaaviossa 2-2 pistetilanteesta. Minitennikseen olemme yhdistäneet pojat sekä yhden tytön.
Kentät rakennetaan tenniskentän sisälle siten, että kummassakkin kenttä päädyssä on kaksi kenttää. Palloina soft tennispallo. Toivomme paikalla olevia vanhempia apuvoimiksi tuomari tehtäviin. Syöttö voi tapahtua oikealla yläkautta syötöllä tai alakautta pompusta kämmen lyönnillä.  Kenttä numero 3.

Miditennis tytöt . Pelit pelataan 15 min aikapeleinä kaikki kaikkia vastaan lohkokaaviossa 2-2 gametilanteesta. Palloina oranssi / keltainen tennispallo ja kenttä iso tenniskenttä jossa takarajaa on tuotu lähemmäs syöttöviivaa. Kaksi peliä on samaan aikaan käynnissä pitkin linjaa jolloin myös nelinpeli käytävä on kenttä aluetta. Syöttö tapahtuu yläkautta tai voi turvautua myös alakautta syöttöön.
Kenttä numero 4.

Miditennis pojat pelataan 40 min aikapeleinä kaikki kolme poikaa toisiaan vastaan lohkokaaviossa 2-2 game tilanteesta. Palloina oranssi / keltainen tennispallo ja kenttä koko iso tenniskenttä jossa takarajaa on tuotu lähemmäs syöttöviivaa. Syöttö tapahtuu yläkautta tai voi turvautua myös alakautta syöttöön.  Kenttä numero 5.
 
Osallistumismaksut:
Minitennis 15 euroa
Miditennis 20 euroa
Pyrithän varaamaan tasarahan.
 
Aikataulu:
klo 10-10.45 mahdollisuus alkupallotteluihin
klo 10.45-11 yhteisinfo jossa pelisäännöt käydään vielä läpi
klo 11-13 kilpailu
klo 13 yhteinen palkintojen jako. Kaikki pelaajat palkitaan!

Muistakaa varata mukaan pelivälineiden lisäksi juomapullot sekä lämmintä vaatetta jos joudutte odottamaan omaa pelivuoroa.

Tervetuloa Sotkamon tennisseura ry:n puolesta Katinkultaan
Kirsi 0400 316 602
Juha 040 846 5312
Viimeksi päivitetty ( 24.10.2014 )
 
Cardio Tennis
Kirjoittanut Juha Koskinen   
13.09.2014

Aikuisille alkaa cardio tennis maanantaina klo 19-20 kentällä 1. Hinta on 7,-/krt seuran jäsenille. Cardiossa voit parantaa pelikuntoasi, -taitoasi sekä liikkumista hyvässä seurassa. 

Viimeksi päivitetty ( 13.09.2014 )
 
 
 
Käyttäjät
Sivustolla on 1 vieras
Tennissää
Sotkamo
1°C
Sotkamo 1°C
 
Päävalikko
Etusivulle
Tietoa seurasta
Jäseneksi
Valmennus ja kurssitoiminta
Aikuistennis
Kentät
Uutisarkisto
Linkit
Kilpailuinfo
Mailan jännityspalvelu
Kirjautuminen

Salasana unohtunut?
Ei vielä käyttäjätunnusta? Luo tunnus


Vuokatin Urheiluopisto


AP-puisto

Autotalo Hartikainen Oy