Tietoa meistä

Sotkamon Tennisseura on kilpa-, juniori- ja aikuistennikseen keskittynyt, vuonna 1962 perustettu tenniksen erikoisseura. Jäsenmäärämme on viime vuosina ollut noin 100.

Seuramme järjestää vuosittain 2-3 kansallista tennisturnausta. Sisäkisamme pidetään Vuokatin Katinkullassa ja ulkokisat Vuokatin urheiluopistolla. Kansallisten turnausten lisäksi seura järjestää mini- ja miditennisturnauksia.

Seuran tavoitteena on tarjota alueen junioreille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa tennistä haluamallaan tasolla. Pitemmällä aikavälillä seura tavoittelee harrastajamäärän kasvua sekä harraste- että kilpapuolella.

Liity jäseneksi

Sotkamon Tennisseuraan liittyminen

Maksu tilille: FI43 5436 0920 0600 46 Sotkamon Tennisseura ry. Maksuun kaikki nimet, osoite, syntymävuodet sekä jäsenpostia varten sähköpostiosoite! Alaikäisien jäsenten kohdalla tarvitaan huoltajan puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Nopeimmin asia etenee kun tiedon maksamisesta sekä liittyvän jäsenen tiedot toimittaa sähköpostilla seuran sähköpostiosoitteeseen: sotkamontennisseura@gmail.com

Hinnat 2023: juniori 20 €, aikuinen, 50 € ja koko perhe 90 €. Perhejäsenmaksu käsittää samassa taloudessa asuvat alle 18 v lapset.

Huom! Muista kirjoittaa perhemaksussa maksun viestikenttään/sähköpostiin kaikkien jäseneksi liittyvien nimet ja syntymäajat.

Jäsenen oma tai huoltajan sähköpostiosoite tarvitaan jäsentietoihin jäsenkortin avaamiseen (TennisClub-tunnukset) sekä jäsenpostien (jäsenkirjeet ja laskut) lähettämiseen.


Jäsenedut 2023

  • Katinkullan yksittäiset tennis- ja sulkapallovuorot 12 €/h/kenttä, 10 sarjan lippu 95 €.  Hinnat eivät ole voimassa vko 8-10 sekä vk 42-43).
  • Katinkullan kuntosali 10 lipun sarja 30 €.
  • Katinkullan jumppaliput 10 lipun sarja 50 €.
  • Katinkullan kylpyläliput 4 - 14 v. 6€ , aikuiset 8 € (etu koskee samassa taloudessa asuvia).
  • Mahdollisuus osallistua juniori / aikuis- ja yksityisvalmennukseen sekä tenniskursseille.
  • Kesällä urheiluopiston kentät veloituksetta 1h/vrk/hlö.
  • Seura tukee seuran jäsenten kilpailutoimintaa maksamalla yhden kilpailumaksun/kalenterivuosi. Etu maksetaan yhdestä sarjasta hakemuksen perusteella kuittia vastaan. Etu ei koske omia kilpailuja.
  • Polttoainekulut maksetaan kuittien mukaan lähtökohtaisesti yhden auton osalta/kilpailu tai sarjatennismatka, kun autossa on useampi samaan kilpailuun/sarjatennikseen osallistuja.

HUOM: Edut edellyttävät jäsenkortin esittämistä!