Tietoa meistä

Sotkamon Tennisseura on kilpa-, juniori- ja aikuistennikseen keskittynyt, vuonna 1962 perustettu tenniksen erikoisseura. Jäsenmäärämme on viime vuosina ollut noin 100.

Seuramme järjestää vuosittain 2-3 kansallista tennisturnausta. Sisäkisamme pidetään Vuokatin Katinkullassa ja ulkokisat Vuokatin urheiluopistolla. Kansallisten turnausten lisäksi seura järjestää mini- ja miditennisturnauksia.

Seuran tavoitteena on tarjota alueen junioreille ja aikuisille mahdollisuus harrastaa tennistä haluamallaan tasolla. Pitemmällä aikavälillä seura tavoittelee harrastajamäärän kasvua sekä harraste- että kilpapuolella.

Liity jäseneksi

Sotkamon Tennisseuraan liittyminen

Maksu tilille: FI43 5436 0920 0600 46 Sotkamon Tennisseura ry. Maksuun kaikki nimet, osoite, syntymävuodet sekä jäsenpostia varten sähköpostiosoite! Alaikäisien jäsenten kohdalla tarvitaan huoltajan puhelinnumero sekä sähköpostiosoite . Liittyvän jäsenen tiedot voi toimittaa myös sähköpostilla, jolloin suoritetun maksun tiedot pitää liittää mukaan sähköpostiin: sotkamontennisseura@gmail.com

Hinnat 2021: juniori 15 €, aikuinen, 40 € ja koko perhe 80 €. Perhejäsenmaksu käsittää samassa taloudessa asuvat alle 18 v lapset.

Huom! Muista kirjoittaa perhemaksussa maksun viestikenttään/sähköpostiin kaikkien jäseneksi liittyvien nimet ja syntymävuodet.

Jäsenen oma tai huoltajan sähköpostiosoite tarvitaan jäsentietoihin jäsenkortin avaamiseen (TennisClub-tunnukset) sekä jäsenpostien (jäsenkirjeet ja laskut) lähettämiseen.


Jäsenedut 2021

  • Katinkullan yksittäiset tennisvuorot 10 e/h/kenttä, 10 sarjan lippu 85 €, ulkotennis 7€/h/kenttä.  Hinnat eivät ole voimassa vko 8-10 sekä vk 42-43).
  • Katinkullan kuntosali 10 lipun sarja 20 €.
  • Katinkullan jumppaliput 10 lipun sarja 50 €.
  • Katinkullan kylpyläliput 4 - 14 v. 6€ , aikuiset 8 € (etu koskee samassa taloudessa asuvia).
  • Mahdollisuus osallistua juniori / aikuis- ja yksityisvalmennukseen sekä tenniskursseille.
  • Kesällä urheiluopiston kentät veloituksetta 1h/vrk/hlö.

HUOM: Edut edellyttävät jäsenkortin esittämistä!