Kaksi sarjavoittoa kotiturnauksesta – ”Erityisesti ilahdutti seuran omien pelaajien runsas määrä”

24.4.2022

Vuokatin Katinkullassa pelattiin sisäkentillä viikonloppuna kansallinen tennisturnaus. Sarjoja oli yhteensä kuusi, ja kovimman eli A-sarjan voitti kotikentällään pelannut Ville Pöyhönen.

Miesten A-sarjan paremmuus ratkottiin neljän osallistujan kesken lohkomuodossa. Sotkamon Tennisseuran Ville Pöyhönen voitti kaikki kolme peliään. Tiukin ottelu oli seurakaveri Sakari Vehkaojaa vastaan, jonka Pöyhönen kukisti lukemin 7-6, 5-7, 10-6. Vehkaoja oli sarjassa toinen ja kolmanneksi sijoittui Kajaanin Tennisseuran Mikko Korhonen.
Junioreiden sarjoja oli kaksi: alle 11-vuotiaiden sekä alle 15-vuotiaiden. 11-vuotiaissa paras oli Rovaniemen Verkkopalloseuraa edustava Helmi Sorro ja 15-sarjassa Karjalan Tenniksen Jesse Soininen. Aikuisten C-sarjan voitti Kajaanin Tennisseuran Pekka Saari ja D-sarjassa juhli Sotkamon Tennisseuran Eetu Koistinen. Nelinpeliä kisattiin D-tasolla, jossa Oulun Verkkopalloseuran kaksikko Kimi Antila – Aatos Paajanen oli muille liian vahva.
Järjestävän Sotkamon Tennisseuran edustus oli varsin kattava, sillä omia pelaajia oli mukana peräti 14. 
– Erityisesti ilahdutti seuran omien pelaajien runsas määrä. Seuraavat kisamme on tarkoitus järjestää heinäkuussa, turnausjohtaja Janne Huotari kertoi.

Tulokset: https://www.tennisassa.fi/tournament/acf67352-1063-4223-82a4-3cee7db499ef

Virallisen turnauksen ohella viikonloppuna järjestettiin myös soft- ja oranssipallokisat.  Kisoissa riitti vauhtia, iloista mieltä ja pitkiä palloralleja.  Peleihin saatiin mukaan myös useampi kisakentillä ensiaskeleitaan ottanut pelaaja. Softpallokisoihin osallistui 5 pelaajaa. Finaalissa vastakkain olivat Väinö Hartikainen (SoTS) ja Paavo Saari (KaTS). Voiton vei Väinö, tuloksin 10-6 10-7. 

Oranssipallokisoihin osallistui 6 pelaajaa ja kärkikolmikkoon ylsivät:
🥇Jere Määttä (KaTS)
🥈Leevi Lehtoviita (SoTS)
🥉Hannes Paajanen (KemTen)

SoTSin omat juniorit

softpallo: 
Eemeli Huotari, Petja Pursiainen ja Väinö Hartikainen

oranssipallo:
Aaro Cederqvist, Alma Cederqvist, Anni Huotari ja Leevi Lehtoviita 

Kiitokset kaikille junioreille osallistumisesta sekä hienoista peleistä!