SoTS:in pelaajaranking starttaa

9.11.2021

Olemme luomassa tennisseuralle jäsenten välistä pelaajaranking-luetteloa. Idea on aktivoida seuran sisällä jäseniämme pelaamaan ja tutustumaan toisiimme sekä saada laajennettua pelikavereiden piiriä. Pelaajaranking-luettelo tullaan lisätään seuran kotisivuille, josta mukana olevat näkevät tilanteen ja kenet voi listalta "haastaa" pelaamaan.

Pelaajaranking:in toiminta on yksinkertainen. Teemme omat listat miehille ja naisille. Alussa mukaan ilmoittautuneet listataan liiton ranking-pisteiden mukaan. Joilla ei liiton rankingpisteitä ole lisätään pelaajat listalle ilmoittautumisjärjestyksessä. Listalla nouseminen tapahtuu haastamalla ja voittamalla enintään kaksi sijaa ylempänä olevan pelaajan. Pelaajat sopivat itse peliajan, varaavat & maksavat kentän ja pelaavat ottelun hyvässä hengessä. Voittaja ja lopputulos ilmoitetaan sähköpostilla seuran sähköpostiosoitteeseen. Päivitämme ranking-listaa ilmoitettujen tulosten mukaisesti.

Ehdotamme, että ottelut pelataan paras kolmesta -systeemillä. Eli voittoon tarvitaan kahden normaalin erän voittoa. Jos erät ovat kahden erän jälkeen 1-1 pelataan tiebreak 10 pisteeseen kahden pisteen erolla. Viimeinen tiebreak voi siis päättyä esim. 10-3 tai  15-13. Pelaajat voivat vapaasti sopia keskenään edellisestä poikkeavan pelitavan esim. paras viidestä erästä, jolloin otteluvoittoon tarvitaan 3 voitettua erää.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan niin vastaa 17.11.2021 mennessä tähän sähköpostiin ja laita mukaan puhelinnumero ja/tai sähköposti, josta sinut "ranking-haastaja" saa kiinni. Tiedot lisätään rankinglistalle, jotta haastaja voi ottaa sinuun yhteyttä ottelun sopimiseksi.

Järjestävä taho pidättää oikeudet muutoksiin.

Tervetuloa mukaan!